fredag, maj 11, 2007

så langt

Er jeg kommet med Green gable det var ikke svært med netmønsteret, ved ikke hvad jeg havde "klumret" med i første omgang, men nu er den ihvertfald helt iorden...


Men nu mangler jeg garn, troede lige at jeg havde nok, men der mangler 5 cm, på blusen..Jeg har bestilt mere, de har også mere i samme indfarvning:):)! puha da, man kan blive helt svedt, over sådan noget...Som regel plejer jeg at bestille rigeligt garn, men jeg synes også det er rigtigt "trals" at have så mange forskellige 50 grams nøgler og rester til at ligge, hvis man ikke lige får det brugt:):)! men det er "sag susme", heller ikke særlig spændende, at mangle lige til det sidste stykke.... Så nu venter jeg på garn, så jeg kan få blusen lavet helt færdig-)!! Men jeg kommer ikke til at kede mig, der er nok andre projekter at komme igang med... Det er bare skønt-)!!

3 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Godt de havde mere garn. Det er en rigtig flot bluse og farven er bare perfekt. Håber du snart får garnet, så du kan komme videre.
God weekend
Kh Jane

Tina Olsen sagde ...

Den bliver bare så flot...den kunne jeg altså også godt tænke mig at lave..hvor har du opskriften fra??
Du var godt nok et heldigt asen at de havde mere garn...puhaa

MONA sagde ...

Ja,de har heldigvis mere garn i samme indfarvning, så det er jo heldig nok, de plejer at være hurtig til at sende derfra -)!!

Tina. Opskriften har jeg fra,Nanna
123 knit. Og hun har jo oversat den til dansk.. Så den er jo lige til at gå til.. Rigtig god weekwnd til jer begge to.