søndag, maj 06, 2007

blomster

jeg har nogle orkideer der blomster lige nu....Den ene slags er en "fruesko"( jeg købte to "fruesko" i efteråret, de er blomst i begge to lige nu).....Den anden er en helt anden slags orkide, jeg kan ikke huske hvad den hedder, jeg har haft den i mange år:-)! den blomster en gang om året, og er bare så flot.... Der er ingen af dem der dufter:):)!! Så har jeg også to andre orkideer, de har blomstret meget længe, det er jo det, det der er så skønt ved orkideerne, at de blomster meget længe:):)!!!Så har jeg en helt anden slags blomst, jeg har haft den i rigtig mange år.... Jeg fik den som, en løg knold eller hvad man kalder det:):)!! Den blomster også en gang om året, blomsterne fra den dufter helt vidunderligt, og er helt hvide meget smukke, som man kan se på billed, så sidder der fem store blomster samlet i en klase på hver stilk....


Når den ikke blomstrer, står den rigtig flot med store grønne blade.....Den er jeg meget glad for, den er en klenodie:):)!!

Jeg har stillet den i udestuen, for at tage et billed, det er en plante jeg altid har inde...Jeg ved ikke om den kan klare at stå i udestuen om sommeren, det kan den måske, men jeg tør ikke forsøge:):)!

Ja, og så har fået trævlet "Green Gable" op...Og er startet igen, denne gang tror jeg det lykkedes, at få den lavet rigtigt:):)!!

4 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Held og lykke med green gable, og tak for et kig på dine smukke blomster!!

MONA sagde ...

Jo, tak det går frem ad med Green Gable...Jeg er løbet tør for garn....Men har lige bestilt noget mere, Jeg mangler kun 3-4cm på den:):)!!

Tina Olsen sagde ...

Nej det er da for surt, din stakkel..

MONA sagde ...

Ja, det er surt,nogle gange kan det altså være svært at beregne, hvor meget man skal bruge,jeg gider heller ikke at have for mange 50 grams nøgler til at ligge:):)!!