lørdag, juni 28, 2008

Tillykke målet er nået

Så er vores datter færdig med at læse til pædagoguddannelsen hun sluttede med et
10 tal i mundtligt...

På Viborg seminarium har de en tradition for,at når de har fået den sidste karakter,er de jo færdige. Så skal der ringes et par gange på klokken i kantinen




Vi har været med til DIMINSSION,hvor hun fik overrakt BACHLORBEVISET.Billed er ikke så tydeligt..Det gik meget hurtigt,så jeg skulle skynde mig..Det er ikke nemt at se Jannie er gravid og skal føde sidst i oktober,maven fylder ikke så meget.Hun er lige blevet tjekket hos lægen,alt er som det skal være,det har jo været noget stresset de sidste måneder.


En glad datter med sit bevis,som hun virkelig har slidt for..Jeg synes det er flot,vi er meget stolte af hende,hun har en enorm vilje.










Her sidder hun med Emma,som skal følge med i ,hvad der sker omkring hende...Margueritten det er en vi har givet hende...Vi synes hun har fortjent den,det er en broche den kan også bruges som vedhæng til en halskæde.
Den er bare så flot og hun blev meget meget glad for den.



2 kommentarer:

Fríða sagde ...

til lykke Mona og datter! det er så dejligt at fölge dem når de når dertil hvor de vil. min yngre datter er lige blevet færdig med folkeskolen og fik meget gode karakterer og har lige fået at vide hun er kommet ind på den skole hun allerhelst ville, så alle er glade, hun allermest.
kh.fra Island
Frida

Mona sagde ...

Hej Frida

Mange tak.Det er nemlig skønt at følge dem..Og dejligt når de kommer videre med det de allerhelst vil.