onsdag, juni 11, 2008

Shetland triangle færdig

Så er jeg blevet færdig med mit sjal....Der er bare sket det, at jeg har fået den lukket for stramt af i kanten,så er der jo ikke blevet takkerne, som gør den så smukt...Jeg tror ikke at den bliver lavet om,bruger den som et tørklæde i stedet for...Jeg er startet på en mere, så inden den skal afsluttes, skal jeg have fundet ud af,hvordan aflukningen skal gøres,så der bliver de flotte takker....Hvordan er det nu lige at jeg gør det?

7 kommentarer:

kludemutter sagde ...

Fin ny banner, alle de skønne roser i har. Fint sjal du der har begået. Takkerne kommer først når du har haft det spændt vådt ud.

Mona sagde ...

Hej Yt

Jeg har spændt det ud vådt..Det har ikke hjulpet,kanten er for stram,den kan slet ikke strækkes så takkerne kommer.
Hvordan har du lavet lukningen på dit sjal?

Merete sagde ...

Hej Mona

Hvis du lukker stramt af, så kan du pinde som mindst er 1 nummer størrer end dem du har strikket sjalet på. Så bliver kant mere løs.

Merete

Mona sagde ...

Hej Merete

Det vil jeg prøve at gøre næste gang...Synes bare på et tidspunkt at have hørt, at der er en anden måde,at lukke af på,så det bliver mere løst..Jeg kan bare ikke huske lige,hvordan.

Fríða sagde ...

måske du tænker på det her:
strik 2 masker, sæt dem tilbage på venstre pind, strik dem så sammen. strik 1 maske, flyt de 2 masker fra höjre til venstre pind, strik dem sammen. bliv ved sådan, så får du en meget elastisk aflukning.
kh.fra Island
Frida

Mona sagde ...

Hej Frida

Ja,det er sådan..Jeg kunne ikke helt huske det..Det vil jeg prøve at gøre på det næste sjal,som jeg allerede er godt i gang med.Tusind tak.

Helle sagde ...

Ja Ja Men både Hus og Sjal er nu flot--Er lidt misundelig på sjalet det er rigtig fint
KH
Helle