fredag, november 30, 2007

Den forkøelse altså

Nu begynder jeg at blive rigtig meget træt af det.Den forkølelse/influenza har bidt sig godt fast nu har det varet snart en uge..Ikke nok med det, så her til morgen kunne jeg næsten ikke åbne øjnene,nu har jeg, sag susme også fået øjenbetændelse oven i..Nu begynder det altså at blive rigtig drøj;-)! Jeg har jo en masse der skal laves..Har ikke fået lavet adventskrans, jeg mangler jo lidt materialer til den..Jeg bruger for det meste mos til kransen..

vi har en tradition i familien,hvert år inden første søndag i advent er vi samlet hos min bror og svigerinde..Begge vores voksne børn og deres familie kommer også, vi laver juledekorationer og hygger med gløgg og æbleskiver..I år har vi bestemt at det skal være i aften,jeg må detsværre melde afbud...Så det er ved at være rigtig surt nu..


Sidste år strikkede jeg de to nisser,jeg synes lige i skal se dem..Jeg havde besluttet at lave nogle i år også, men der har været så mange andre ting, jeg også ville lave, Så det har jeg ikke nået..Men pyt, så er der jo blevet lavet andet i stedet for..Jeg tror måske nisse drengen skal have et lille halstørklæde;-)!

2 kommentarer:

Lise aka Pindsvinet sagde ...

De bedste julenisser er dem der er hjemmelavede. Der er minder, der følger med, og man værdsætter alt det arbejde, der er lagt i dem. Dine to er også søde, og det vil sikkert blive en tradition at sætte dem frem hvert år :)

Mona sagde ...

Hej Lise
Ja,de hjemmelavede er de bedste:-) Jeg skal også havet lavet nogle flere,på et tidspunkt;-)