torsdag, januar 10, 2008

Ny bog

I dag kom bogen, der er bestilt for et par dage siden...Den er bare skøn der er meget jeg har lyst til at lave..Nu skal der først lige tænkes lidt over, hvad første projekt skal være..Der må nemlig godt startes på noget nyt, halstørklædet er færdig, de sidste pinde blev strikket her til morgen..Det har ikke været muligt at få et godt billed af den i dag, det er alt for mørkt i vejret, og uden for regner det. Måske det er bedre i morgen, det håber jeg..

5 kommentarer:

Janne sagde ...

Åh jeg overvejer stadig om den burde stå på min hylde.... men tror nok jeg venter på at jeg lige kan æåne den på bibloteket en tur først.

Mona sagde ...

Hej Janne
Som regel låner jeg også først på biblioteket..Denne gang tog jeg chancen,og egentlig er den bedre end jeg havde regnet med, så det er jo heldig:-)

Gitte/ditogdut sagde ...

Den blir du glad for Mona!! Jeg fik den i julegave, og ih, der er mange skønne ting der skal strikkes:-) Jeg startede ud med muffediserne til viften..
KH Gitte

Merete sagde ...

Ja, det var et godt køb, du gjorde. Det bliver spændende at se, hvad du går i gang med.
Kh
Merete

Mona sagde ...

Hej Gitte
Jeg har set du har lavet muffedisserne de er bare så flotte:-)

Hej merete
Det er nemlig et rigtig godt køb - Jeg har ikke besluttet endnu, hvad jeg vil i gang med.Uha der er flere ting,jeg har lyst til at lave!:-)