søndag, oktober 21, 2007

Lørdags tur

I dag har vi kørt campingvognen i vinter hi, så må den hvile der til næste sæson.

I går var vi på en skøn tur, vi ville hen at se Mårbjerg kirke - Der har for nydelig været skrevet om den i vores lokale avis.Hvis man går en lille smule længere hen ser det sådan ud.

Det er lidt uhyggeligt når man går ved kirken - Flere gange om året er de ude at kontrollere - Havet gnaver jo grundig ind på gravstederne - Håber snart de finder en løsning på den kystsikring - Også for sommerhusejerne.

7 kommentarer:

Linda sagde ...

Hej Mona, jeg så din forespørgsel omkring opskrift af mit sjal. Det er lilleprinsens sjal som der er taget udgangspunkt i. Har via BenteB's hjælp ændret den til trekantsudgave og selv fundet en afsluttende kant som jeg mente der var garn nok til hel vejen runt. Du må lige skrive på vores gruppemail og spørge efter hjælp til den opskrift så skal jeg maile tilbage med hjælpen. Dejlige stemningsbilleder´du har lagt på din blog. Vi høres ved. LindaT, kastrup

Anne-Mette sagde ...

Årh, Mona, jeg ville gerne have været med på tur. Skønne billeder. Området ved Lønstrup og Mårup hører til blandt mine absolute favorit områder i Danmark....suk.
Mange hilsner
Anne-Mette

Mona sagde ...

Hej Linda.
Det lyder rigtigt godt;-)jeg vil prøve at skrive på gruppemailen så:-)

Hej Anne-mette.
Det er nemlig et rigtig skønt område - Men lidt uhyggeligt når havet gnaver så meget af, som den har gjordt de sidste år;-)!

Anne-Mette sagde ...

Ja, de er på en måde uhyggeligt at se, hvor megen kraft naturen har; men jeg bliver også fascineret af det. Når vi er i det hjørne af Danmark, er en tur til Mårup Kirke og Nørre Lyngby er must...og for den sags skyld også gerne Rubjerg Knude.....puha, hvor er der bare sket meget langs kysten der. Vi har haft venner med fra Østrig og de var jo nærmest ved at falde i svime, da vi så et sommerhus hænge helt ude på kanten....

Maria Aa sagde ...

hej faster sår kom du der hen som du godt ville

knus maria

Mona sagde ...

Hej Maria.
Ja,det gjorde jeg du kan tro det var en rigtig skøn tur.
Knus faster

Anonym sagde ...

Dejlige billeder Mona...jeg nyder altid dine gode billeder som du sætter på din blog..:-)