tirsdag, oktober 09, 2007

Det er flovt

Jeg har lige fundet ud af at jeg skal til at tage mig lidt sammen - Synes der kommer for mange sjusket stave fejl - håber i bærer over med mig hvis det skulle ske igen - Det er som regel når jeg er lidt stresset...Det er ikke altid jeg lige er opmærksom på det, før jeg kommer til at læse igennem dagen efter....Nogle gange er det også taste fejl jeg ikke er opmærksom på...Jeg må hellere huske at tage brillerne på! UHA, det er rigtigt flovt;-)!

6 kommentarer:

Anne-Mette sagde ...

Årh Mona, så kan man da se, at der er et menneske bag bloggen :-)...jeg kan bestemt heller ikke sige mig fri for fejl. Ofte opdager jeg dem som dig - dagen efter. Skidt pyt...det skal jo være sjovt at blogge.
Mange hilsner
Anne-Mette

Helle sagde ...

Det er bare fordi, du tænker så hurtigt, at dine fingre ikke kan følge med på tasterne :-))

enaj sagde ...

Årh skidt da med det. Her i blogland tar vi vist ikke det så tungt med stavefejl, kommafejl og deslige. Jeg er f.eks slem til at skrive med lille efter punktum.

Mona sagde ...

Hej Anne-mette.
Ja,det har du selvføldelig ret i -men man vil jo helst lave så få fejl så muligt;-)

Hej Helle.
Ja, det er faktisk når jeg tænker for hurtigt,og er lidt stresset-så har jeg svært ved at koncentrere mig;-)

Hej jane.
Der sniger sig også somme tider komma fejl og sådan ind nogle steder ved mig - jeg har det bare værst med, når jeg laver stavefejl;-)

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Men det er da ligegyldigt Mona - hovedsagen er at du skriver hvad der falder dig ind - så op i ryggen med stavefejl og tastefejl..

Maria Aa sagde ...

flotte strømper