torsdag, juni 14, 2007

Det går bedre

Jeg har det meget bede med mine gigten i mine fingre:) Det hjalp lidt de dage, hvor vi havde det dejlige varme sommer vejr, det må gerne snart komme igen , måske lige et par grader mindre varmt:-) Jeg synes bare det er så skønt når man kan sidde ude på terrassen, til langt ud på aftnen:)

I onsdags fik jeg akupunktur, jeg fik nåle i ørene og i fingerne, det har bare hjulpet:) Jeg har det meget bedre nu, jeg har meget mere bevægelse i hænderne og fingerne, det har også taget smerterne,så jeg kan strikke igen, med måde selvfølgelig:) Så det er bare skønt, hvis ikke det driller:-)! Jeg har fået styr på netmønsteret på G G, det handler om at koncentrer sig så går det, mønsteret er jo heller ikke svært jeg ved ikke hvad er det da for noget med mig, og så det mønster:-)) !!

2 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Hej Mona..
Godt du fik rettet fejlen med GG..
Den bliver bare så god, når den er færdig.. jeg har jo lige købt garn til en mere, så jeg tror jeg vil luske mig igang med den, selv om der også er andet på pindene..
Og det bliver spændende om det bliver gost, når nu du har fået lidt mere akupunktur;-))
Det håber jeg for dig..

MONA sagde ...

Hej Tina.
Det er en hel lettelse, at det ikke gør så ondt i mine fingre og hænder mere:-) Jeg tror helt bestemt at når jeg får akupunktur jævnligt, så skal det nok hjælpe:-
))
Den GG netmønster den driller, men det skal nok lykkedes:-)

Jeg er nemlig også helt vild med blusen ,det er nok derfor jeg er så stædig:-) jeg kan godt forstå at du vil igang med en mere en mere:-)