fredag, maj 23, 2008

Lidt færdig strik

Så har jeg endelig fået taget mig sammen til at få taget billeder af noget strik der er blevet færdig..Trøjen er en Liselotte , den er blevet lidt for lang på ærmerne,så dem må jeg lige bøje en lille omgang rundt, ellers er den rigtig lækker. Det bliver ikke den sidste jeg laver i denne model...Den er strikket i dobbelt tråd af en garn jeg engang har købt hos Hendriksens uldspinderi i skive..Da jeg ikke kunne få det til at passe med strikke fastheden på en pind 4 1/2, har jeg strikket den på pind 5..Farven er cowboyblå.

Til efteråret har jeg den store glæde at skal være mormor igen, så skal der jo strikkes nogle varme trøjer..Jeg har lavet en mini i Duo garn i en flot brunlig farve, det er en rigtig lækker model at strikke, så der bliver sikkert lavet nogle flere i den model, da min datters veninde venter tvillinger også til efteråret..Så har jeg lavet en par små pøjer til, jeg mangler at sætte bånd i dem..Sættet ligger og tørre da billed blev taget..

5 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor er din Liselotte skøn - efter sommeren vil jeg også kaste mig over trøjen, men jeg skal vist lige købe opskriften først..... jeg må igang :-)

Mona sagde ...

Hej Marianne

Du må igang med trøjen,den er rigtig lækker..Dejlig fjernsyns strik.

Jette H sagde ...

Flotte trøjer, begge modeller er skønne... :)

Liselotte sagde ...

Dejligt at læse, at du er tilfreds med trøjen, selvom den kræver et lille ombuk på ærmet :-)

Mona sagde ...

Hej Liselotte

Jeg er meget tilfreds med den..Den har været et dejligt afslappende at sidde og lave.