torsdag, marts 13, 2008

Jeg er meget stolt

Jeg skal være mormor igen. Emma skal have en lillesøster eller bror det er bare så skønt..Det værste af det er at Jannie har en pokkers masse kvalme ikke bare fra morgenen nej, det er hele dagen.. Alligevel har hun formået at få 10 i går til prøve, det er jo efter den nye skala..Det er så flot, jeg er meget STOLT.. Til sommer er Jannie færdig med uddannelsen til pædagog, fra nu og til hun er færdig skal de igennem en del eksaminer..Så det bliver hårdt for hende, jeg håber snart hun får det bedre med den pokkers kvalme!

6 kommentarer:

Tineke sagde ...

Tillykke med det nye mormorskab! Jeg fik taget rigtig meget af heldagskvalmen ved at få akupunktur, 2 nål ved det ene håndled 1 gang om ugen. Det kan klart anbefales!!

Kh. Tineke

Helle K. sagde ...

Tillykke! Kvalme er slemt (taler af erfaring) - det var flot, at hun fik 10 alligevel. Held og lykke med resten af hendes eksamener.

Mona sagde ...

Hej Tinke
Mange tak. Hun har lige fået nåle i ved håndleddet,det har hjulpet en meget.
Hej Helle
Mange tak, Jeg havde det også sådan med kvalme,så jeg ved godt det er slemt..Jeg synes det er rigtig sej,at hun kan gøre det.

Shabby - Marianne sagde ...

Tillykke med endnu et barnebarn i sigte og godt at hun er færdig med uddannelsen til sommer - så der kan komme nogle dukater i huset med små børn :-)

Fríða sagde ...

ej, hvor dejligt! hjertelig til lykke!
kh.fra Island
Frida

Anne-Mette sagde ...

Hej Mona.
Sikke en dejlig nyhed :-). Flot med det fine eksamensresultat.
God weekend og mange hilsner
Anne-Mette