tirsdag, oktober 30, 2007

Saft og gele

I dag har jeg været ved at lave saft og gele af alle vores vindruer - Her er så hvad jeg fik ud af det... Det er helt og aldeles rent ufortyndet saft - Så var der en flaske der sprang, den stod heldigvis i vasken da det skete;-) Jeg måtte også til at improviserer, jeg havde slet ikke fået samlet nok krukker til geleen - Et par drikke glas kan også godt bruges til det, med plastik film henover, så det gik alligevel;-)


Der er til et stykke tid, om der er til hele vinteren, det tror jeg næppe - Der bliver nok også givet et par stykker væk.

lørdag, oktober 27, 2007

Rettelse!

jeg er kommet til at lave en fejl i mit indlæg med strømpegarn- det er ikke Fakta det er Aldi - Jeg har købt det, UNDSKYLD fejlen - Den er nu rettet;-)!

Strømper igen

så er jeg blevet færdig med endnu et par strømper,det er jo årstiden for de hjemme strikkede og der er mangel på dem i familien - Mine egne( af de hjemmestrikkede) er også ved at være slidt....De her er til datteren - Jeg har lavet dem med en lang skaft,det Synes vi nemlig bedst om...Billed blev ikke så godt - det var ved at blive mørkt, de skulle jo afleveres, så de kan komme i brug...jeg har lavet dem ganske almindeligt, ude mønster eller noget...De næste, vil jeg prøve at lave med et mønster;-)

fredag, oktober 26, 2007

Fra gemmerne

Det er lidt sjovt, nogle af de ting jeg strikkede til børnene da de var små, har jeg gemt - Der er altså nogle ting, man ikke kan nænne at skille sig af med - Sådan har har jeg det;-)

Den bluse Emma har på, lavede jeg til min datter for omkring 26 år siden - Den er lavet i bomuld, min datter har brugt den meget, så den har været vasket mange gange - Den er rigtig flot i farverne endnu - Det er selvfølgelige også derfor jeg har gemt den;-)!

Som man kan se på den ene af billederne, så er Emma allerede begyndt at interessere sig for garn - Hun er ved at lægge det i en pose for mig....Det er noget strømpegarn jeg har købt på tilbud i Aldi - rigtig lækker garn er det, dejlige farver... Det var også revet væk i løbet af en time - Jeg nåede lige at få to pakker, med 4 bundter a 50 g i hver pakke - Så det var jo heldigt.

onsdag, oktober 24, 2007

Efterårs stemning

I dag har jeg været hos min svigerinde for at få behandling med akupunktur - jeg får et behandlings fodbad,hver gang det er rigtig godt.. jeg er til behandling, en gang i måneden,det er rigtig godt for smerter - Jeg vil jo helst ikke tage for meget smerte stillende medicin;-)!

Så må jeg jo hellere til at erkende at det er efterår - Det er også en rigtig skøn årstid - Men den kulde og de mange mørke timer vi går i møde, det er vi mange der ikke er så glade for...Vi har haft nogle rigtige skønne dage med sol....Da jeg kørte hjem efter behandlingen i dag var jeg lige en tur gennem skoven, som jeg holder så meget af...Så må der jo hellere komme lidt efterårs stemning her på blokken;-)!




Jeg har også været rundt i haven i dag.. mine roser blomster så flot endnu;-)!







Så lige lidt efterår fra haven.

tirsdag, oktober 23, 2007

Grønne planter

Sådan ser det ud i mit vinduskarm der, hvor jeg har orkideerne - Der er ikke så mange af dem der blomster lige nu - Jeg synes alligevel de er flotte - november kaktussen er jo også i blomst nu.

søndag, oktober 21, 2007

Lørdags tur

I dag har vi kørt campingvognen i vinter hi, så må den hvile der til næste sæson.

I går var vi på en skøn tur, vi ville hen at se Mårbjerg kirke - Der har for nydelig været skrevet om den i vores lokale avis.Hvis man går en lille smule længere hen ser det sådan ud.

Det er lidt uhyggeligt når man går ved kirken - Flere gange om året er de ude at kontrollere - Havet gnaver jo grundig ind på gravstederne - Håber snart de finder en løsning på den kystsikring - Også for sommerhusejerne.

tirsdag, oktober 16, 2007

Tiden går for hurtigt!

Lige pludselig er der gået en uge, tiden går bare så hurtigt...Jeg har haft lidt travlt den sidste uges tid - været træt og uoplagt;-)! Jeg synes det er blevet lidt bedre med trætheden - Der er også blevet strikket lidt, lige nu er det strømper - Jeg er blevet færdig med to par små strømper, og der er flere på vej.

tirsdag, oktober 09, 2007

Det er flovt

Jeg har lige fundet ud af at jeg skal til at tage mig lidt sammen - Synes der kommer for mange sjusket stave fejl - håber i bærer over med mig hvis det skulle ske igen - Det er som regel når jeg er lidt stresset...Det er ikke altid jeg lige er opmærksom på det, før jeg kommer til at læse igennem dagen efter....Nogle gange er det også taste fejl jeg ikke er opmærksom på...Jeg må hellere huske at tage brillerne på! UHA, det er rigtigt flovt;-)!

mandag, oktober 08, 2007

Tillykke

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN KÆRE SØN - HÅBER DU FÅR EN GOD DAG.


I dag bliver vores søn Thomas 30 år....Han fik en lidt hårdt start på livet - blev født 7 uger før tiden- han kom sig hurtigt fik lidt gulsol, vi fik ham med hjem efter 6 uger på hospitalet...I dag er han en stor og stærk ung mand - Har arbejde han er rigtig glad for - Er der noget i galt med vores computer, så ringer vi efter Thomas, han kommer og hjælper os lige så snart han får tid, det er han nemlig rigtig god til....Det er noget hele familien gavn af, engang havde han lavet en liste så da var der vente tid - Men mor og far bliver altid sat først på listen - I lørdags holdt han en rigtig dejlig fest for familien og vennerne...Og i dag er vi blevet inviteret til aftensmad, så vi glæder os til i aften.

tirsdag, oktober 02, 2007

Lidt forsøg

Det sidste stykke tid har jeg forsøgt mig lidt frem med at lave banner til blokken;-) Det jeg havde på før er jeg rigtig glad for, det kommer nok også på igen på et tidspunkt...Jeg synes det er rigtig spændende at eksperimenterer med;-) Nu har jeg så fundet frem til en jeg er rimeligt tilfreds med, så den får lov til at være på et stykke tid, tror jeg nok;-)!

mandag, oktober 01, 2007

Kørt forgæves

I dag havde jeg bestilt tid til mine to pudler Dino og Bella de skulle klippes - Da vi så kommer klokken 10 som aftalt,hvilket der på det kort jeg fik sidste gang for ca. 3 måneder siden, og hun selv har lavet til mig - Så er døren låst hun er der slet ikke...Jeg ringer så til hende, kort tid efter ringer hun tilbage, og siger der står noget andet i hendes kalender, og hun er også i skole( Hun er ganske ung men uddannet til at klippe hunde)... Da måtte jeg godt nok tælle til 10, for det skete også sidste gang de skulle klippes - jeg vidste ikke om jeg skulle at ringe til hende inden vi kørte, men tænkte det kan umuligt ske igen;-)!

Jeg har nu fået en anden tid hos hende til på torsdag så kommer hun til at give mig rabat for at have kørt forgæves, ja hun gør - Det må da være rimeligt;-)!